Dec 16, 2011

FENOMENA

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia;

FENOMENA penurunan harga emas dan perak di hujung tahun, memang sangat luar biasa. Ia boleh diibaratkan seperti YES ~ YEAR END SALE :)

~ walaupun dah turun dengan agak banyak,

ia memang takkan mampu menyamai harga terendah pada awal2 tahun.


Lihat betapa banyak penurunan harga, jika dibandingkan dengan harga pada bulan September yang lalu.


Alangkah ruginya mereka yang masih berkira-kira & berfikir-fikir untuk mengambil peluang ketika fenomena ini berlangsung.Apatah lagi, ketika hujung tahun ini, ramai di antara kita yang meraih BONUS lumayan

dan ada jugak yang sedang berkira-kira DIVIDEN lumayan sekitar awal Januari nanti.


Namun, ianya pasti tidak akan sama dengan keuntungan melabur (beli > simpan > jual semula) dengan emas dan perak.Sejarah telah membuktikan, sejak 10 tahun yang lalu, harga emas dilihat sentiasa akan naik. Fenomena penurunan harga secara sekejap-sekejap hanya bersifat sementara dan sentiasa di tunggu oleh pelabur-pelabur logam berharga ini.OLEH ITU, sekiranya tuan/puan berminat untuk mula membeli logam berharga ini, mulakannya sekarang, kerana ini adalah masa yang terbaik. Ada kemungkinan tuan/puan mampu mengaut laba yang besar dalam jangka masa yang singkat di tahun hadapan.
Kita tunggu sekiranya ada kenaikan mendadak sekitar bukan Julai ~ Ogos tahun hadapan.
Ini hanya ramalan saya, jangan marah jika tidak 100% tepat.

Kami bersama Public Gold sedia membantu tuan/puan dalam proses lock harga. Walau di mana pun tuan/puan berada, Public Gold sentiasa ada bersama tuan/puan. Proses belian & jualan semula adalah tersangat mudah. Ini kerana Public Gold telah berada hampir semua negeri di Malysia. Dan semua proses lock harga hanya di hujung jari (online @ sms).

Jika ingin berbincangan, atau sudah punyai keputusan yang tepat. Boleh hubungi kami, kami sedia membantu walau di mana tuan/puan berada.

Untuk permulaan, boleh rujuk proses pembelian dengan cara klik tab CARA MEMILIKI di atas.
Sekiranya ingin mendapatkan rebate belian, boleh rujuk proses mendaftar sebagai dealer dengan cara klik tab DEALER di atas.

Hubungi kami :
Puan Dilla 012-5353121
En Zul )12-5509796

~ rakan emas anda, bersama Public Gold ~

No comments:

Post a Comment