Apr 10, 2011

RAHSIA PERAK

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia;


Saya ingin kongsikan carta di bawah, hasil analisis yang telah dibuat oleh Kak Sal,

sahabat yang sama-sama berkecimpung

dalam bidang simpan sambil berniaga emas dan perak.



Dari jadual di atas, kenaikan peratusan kenaikan harga perak

melampaui peratusan kenaikan harga emas.


SENARIO SEMASA :


Jika anda beli 1kg silver bulan januari 2011, harganya sekitar rm3.7k++ sahaja



Hari ni (selepas hanya 3 bln) anda dah boleh jual kepada saya/terus ke pejabat Public Gold dengan harga WE BUY RM4521 (harga 09/04/11)... 3 bulan, untung RM700++... tak nak... ke?



Jika anda seorang dealer mcm saya, anda perlu jual kepada customer dgn harga WE SELL RM5319 (harga 09/04/11)... 3 bulan, untung RM1500++, tak nak ke?



Oleh itu, simpan silver lebih baik dari simpan duit di bank


Jom sertai saya... jadi customer pun untung... jadi dealer, lebih untung...



Ingin jadi CUSTOMER >>> klik CARA BELI



ingin jadi DEALER >>> klik JADI DEALER

[Belian mana2 produk Public Gold (Dinar, Goldbar @ Silverbar)

minimum RM20,000.00 dalam 1 resit]



Inilah rahsia perniagaan emas dan perak bersama Public Gold

yang ingin saya kongsikan bersama :)


Hubungi saya : 012-5353121 (Pn. Dilla)

No comments:

Post a Comment