Mar 23, 2011

ILMU PERCUMA, SIAPA NAK BAGI?

Assalamualaikum; Salam 1 Malaysia;

Sebelum mula, pasti kita nak tahu lebih lanjut kan?

Jadi, kepada sahabat-sahabat yang berminat untuk mengetahui potensi emas dan perak sebagai simpanan/pelaburan yang selamat, bolehlah hadirkan diri ke seminar yang dianjurkan oleh Public Gold.

Kuala Terengganu :
Hotel Ming Star, 8.30pm - 10.30pm
23/03 : En Syukor Hashim
24/03 : En Fazli aka Pokli PWM

Kuantan :
Hotel Seri Malaysia, 8.30pm - 10.30pm
22/03 : En Syukor Hashim
23/03 : En Fazli aka Pokli PWM

Masuk PERCUMA. Bawak badan je... dengar betul-betul...

Saya sendiri pun bermula dengan mendengar apa yang En Syukor Hashim sampaikan di akhir tahun 2009.

Mana tahu, rezeki anda ada di sini :)

"Simpan emas... kalau boleh, biar lah sampai bila-bila... Simpan perak... tak perlu tunggu lama... harga cantik... jual aje"

2 comments:

  1. En Syukor Hashim tu sifu saya tu... hehehehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...

    Saya rasa 95% masyarakat Melayu di Malaysia ni berguru dengan En Syukor... kalau tak secara face to face pun, mesti melalui jutwanemas.com/fabcebook/email.

    Betul tak?

    ReplyDelete