Feb 28, 2010

PUBLIC FINE GOLD INTERNATIONAL melangkah setapak lagi...


Assalamualaikum, Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia...


Aha... inilah yang ditunggu-tunggu oleh sahabat-sahabatku di luar sana...


Iye lah, siapa yang tak nak kan...

- beli barang kemas, tapi tak perlu bayar kos upahnya (workmanship)...

- pulak tu, beli ikut harga emas dunia semasa... (yang sentiasa diupdate setiap 20 minit)

- dah rasa bosan pakai design tu, rasa nak tukar design lain, syarikat ada jaminan belian balik... pun ikut harga emas dunia semasa (juga sentiasa diupdate setiap 20 minit)

- peluang untuk jadi agen... & mula meniaga emas

- banyak lagi, yg tak mampu nak cerita (:


So, nantikan Majlis Pelancaran PUBLIC JEWELLERY pada esok hari.


Tarikh : 28 Februari 2010


Venue : Dewan Sri Kemboja, Jalan Diplomatik 2, Presint 15, PUTRAJAYA


Time : 2.00 pm ~ 6.00 pm


Duta Produk : Diana Danielle
For more info; boleh contact saya : 012-5353121, fardila@ymail.com
[credit to : En. Sabri, EmasKini]


No comments:

Post a Comment